Mijn favorieten

Aankoop

Een woning kopen?


Een eigen woning of een andere ruimere woning is een droom voor veel mensen en wat is er mooier dan het laten uitkomen van een droom?
Zorg er dan wel voor dat uw aankoop niet ontaard in een nachtmerrie. Het inschakelen van een NVM-kantoor als het onze voorkomt dit. Wij begeleiden u graag in het kooptraject dat vandaag de dag zeer complex kan zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen.


U bent op zoek naar een woning. Dit kunt u op eigen houtje doen maar u kunt ook een makelaar inschakelen. Dat laatste is zeker aan te raden omdat u op deze manier op grotere schaal en gerichter op zoek kunt gaan naar de woning van uw dromen.
Tevens kunnen wij u vakkundig adviseren over de staat van onderhoud van de woning, beoordeling van de juridische aspecten, de te bieden prijs en alle bijkomende aspecten welke voor u als toekomstig bewoner van de woning voor- of nadelig kunnen uitvallen.
Uw enthousiasme over de woning wordt door onze vakkundigheid omgezet in de juiste aankoop voor de juiste prijs.
De volgende diensten zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden binnen ons kantoor.


Vrijblijvende Informatieverstrekking


Dit houdt in dat uw gegevens geheel vrijblijvend bij ons in het computersysteem worden opgenomen. Gedurende de periode dat u bij ons staat ingeschreven ontvangt u vrijblijvend via email woningen welke nieuw in de verkoop komen in de prijsklasse waarin u zoekt. Tevens krijgt u een bericht wanneer een pand in vraagprijs daalt. Op deze manier bent u snel en vrijblijvend op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt in de regio waarin u zoekt.

Aankoopopdracht


Deze opdracht gaat u voor onbepaalde tijd aan. Op deze manier kunt u net zo lang zoeken naar uw droomhuis als u zelf wilt en voelt dus geen enkele druk om snel te beslissen. Bij deze opdracht lopen alle zaken via ons kantoor.
Wij zoeken samen met u naar een woning die bij u past en waar u een goed gevoel bij heeft. Wij maken de afspraak voor de bezichtiging en gaan samen met u naar de woning kijken om uit te vinden of de woning daadwerkelijk echt iets voor u is.
Ons kantoor doet de onderhandelingen in samenspraak met u en geeft adviezen over bijvoorbeeld roerende zaken, technische staat van de woning, de te bieden prijs, en eventuele andere zaken die bij een aankoop belangrijk zijn. Op deze manier verzekert u zich ervan dat uw droom geen nachtmerrie wordt.
Bij deze opdracht begeleiden wij u van A tot en met Z bij de aankoop van uw nieuwe woning.